informatie

Start verkoop Rietkraag - Wilgenrijk

De huizen op Rietkraag zijn tot maandag 16 december 10:00 uur open voor inschrijving! U kunt zich nu vanuit huis inschrijven voor uw droomhuis via onderstaande link!

https://www.getfeedback.com/r/7OfgkFDX/

Over Rietkraag

Rietkraag is een uniek eiland binnen Wilgenrijk. Een groene en waterrijke buurt met een ontspannen sfeer. De buurt wordt omsloten door water aan drie zijden en Verreweg als statige brede laan. In deze fase komen 14 twee-onder-een-kaphuizen aan het water, 8 twee-onder-een-kaphuizen en 9 herenhuizen aan de laan Verreweg.

Wonen in Rietkraag

De huizen zijn opvallend stijlvol ontworpen, geïnspireerd op een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise school. Elk huis is net even anders in uitstraling. Dit komt door de toepassing van verschillende architectonische elementen. De combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk (banden, lateien en sierstenen), maar ook verschillende dakvormen, tuitgevels, erkers en gevel- en raamverdeling maken van Rietkraag een karakteristieke buurt die toch duidelijk een eenheid vormt.

Kenmerken

  • 14 twee-onder-een-kaphuizen aan het water
  • 8 twee-onder-een-kaphuizen
  • 9 herenhuizen aan de groene laan Verreweg
  • Natuur & geborgenheid
  • Bijzondere architectuur

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.