wonen

De straatnamen zijn bekend! - De Kade Maassluis

Woningen Fase 1 zijn populair

Het gaat goed met de verkoop van woningen uit Fase 1. Wie zich inschrijft voor een woning moet meestal eerst een heleboel zaken regelen voor het koopcontract getekend kan worden. Een flinke groep toekomstige bewoners van De Kade heeft die stappen doorlopen. Hen kunnen we alvast feliciteren!

We kijken uit naar het moment waarop er een handtekening onder 70% van de koopcontracten staat. Op dat moment kan de aannemer namelijk beginnen met de voorbereiding van de bouw.

Eerste ontwerpen noordelijke Handelskade

De architecten hebben de eerste schetsontwerpen voor de sociale huurwoningen aan de noordelijke Handelskade gepresenteerd. Of eigenlijk moeten we zeggen: de noordelijke Taanschuurkade, want dat is de naam die de straatnaamcommissie van Maassluis heeft voorgesteld.

Passende straatnamen

De gemeentelijke commissie is eruit en het college van B&W is het eens met het voorstel voor de straatnamen van De Kade. Wie hier straks huurt of koopt, gaat wonen aan de Taanschuurkade, Spoorstraat, Boonerhavenkade, Sluyse Diep, Zalmstael, Watertoren, Prikkengat of de Key en Kramer Kade.

LEES MEER OVER DE STRAATNAMEN

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.