informatie

Wonen | Wilgenrijk: nieuw divers huizenaanbod

Wilgenrijk is schoonheid en kracht van Holland in zijn meest pure vorm. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk. Met een rust die zeldzaam is in de Randstad. Lanen, straten en pleinen gaan aangenaam op in de boomrijke, groene omgeving. Iedere buurt kent zijn eigen, kleinschalige, intieme sfeer, met aandacht voor kwaliteit en stijl.

Buurt Rietkraag

Rietkraag is een uniek eiland binnen Wilgenrijk. De buurt wordt omsloten door water aan drie zijden en Verreweg als statige brede laan aan de vierde zijde.

Er zijn nog een aantal twee-onder-een-kaphuizen aan het water en herenhuizen langs de statige brede laan Verreweg beschikbaar. Bekijk alle informatie en details van deze huizen op de buurtpagina.

Binnenkort gaan er in Rietkraag nog 22 korte rijhuizen in verkoop. U kunt zich alvast inschrijven voor de nieuwsbrief dan krijgt u automatisch de nieuwste informatie over de huizen en de start verkoop.

Buurt Buitengoed 39 korte rijhuizen

Ook in de buurt Buitengoed, die reeds in aanbouw is, komen er op korte termijn 39 korte rijhuizen in verkoop vanaf € 345.000, – v.o.n. De huizen hebben een schitterend uitzicht over het water, staan rondom de buurtvijver of langs de prachtige hoflaan.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de uitnodiging voor de start verkoop.

Woonwinkel Wilgenrijk

Wilt u eerder in contact komen met de Woonwinkel van Wilgenrijk? Bezoek de inloopmiddag van Verreweg (huidig aanbod in de buurt Buitengoed) op 12 maart tussen 16.00 – 17.30 uur of kom langs tijdens de NVM Open Huizen dag van 10.00 – 16.00 uur. Adres: Weverskade 110 te Maassluis.

 

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.