informatie

Ervaar Maassluis Info gesloten t/m 28 april

Wegens de voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus is ons fysieke informatiecentrum in de Nieuwstraat t/m 28 april gesloten. Wilt u informatie over Maassluis of wilt u een arrangement of stadswandeling boeken voor later in het jaar? Mail dan naar welkom@ervaarmaassluis.nl
Uw vragen zullen wij zo spoedig mogelijk op digitale wijze beantwoorden.

De communicatie en promotie van eventuele activiteiten, evenementen en annuleringen gaat door. Wij proberen u via onze Facebookpagina en website zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Voor informatie over activiteiten of annuleringen kunt u mailen naar communicatie@ervaarmaassluis.nl of stuur ons een bericht via Facebook.

Voor de laatste stand van zaken, bekijk: www.ervaarmaassluis.nl/agenda/coronavirus/

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.