informatie

Bijzondere herdenking op 4 mei in Maassluis 

Zoals bijna alles tijdens deze coronacrisis is ook de dodenherdenking bij het monument in het Julianaplantsoen in Maassluis op 4 mei anders dan anders.

Natuurlijk legt burgemeester Edo Haan, samen met wethouder Corine Bronsveld, een krans bij het monument en houdt hij een toespraak. Helaas mogen daar geen toeschouwers bij aanwezig zijn.

Livestream

Toch kunnen belangstellenden de herdenking in Maassluis online via een livestream volgen. Via de link www.ervaarmaassluis.nl/dodenherdenking is de herdenking live te volgen. De beelden worden na de herdenking op het youtube-kanaal van de gemeente geplaatst zodat iedereen de herdenking kan terugkijken.

Speciaal programma

Voorafgaand aan de herdenking is maandag 4 mei vanaf 19.30 uur een speciaal programma te zien vanuit de Groote Kerk waarin verschillende sprekers stilstaan bij 4 mei. Vanaf vier minuten voor acht uur wordt er dan live overgeschakeld naar het Julianaplantsoen voor de kranslegging, twee minuten stilte en de toespraak van de burgemeester.

Wilt u bloemen leggen?

Wilt u toch bloemen leggen bij het monument in Maassluis? Doe dat dan digitaal. Dat kan via de website https://bloemenvoor4mei.nl/. 

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.