informatie

Kerk aan de Markt weer van start

Elke vrijdag zijn de kerken aan de markt, te weten Bethelkerk en Immanuëlkerk, weer open voor publiek, van 10.00 tot 16.00 uur. Even rust en stilte, een praatje, gesprek of gebed of eens rustig de kerk van binnen bekijken. Vrijwilligers zijn gastvrij aanwezig. Welke kerk OPEN is, is te zien aan de banner die als baken en welkom voor de ingang van de kerk zal staan. We starten dit jaar op 15 mei als de weekmarkt op het Marelplein haar start maakt op de nieuwe vrijdagmarktplaats.  Tot en met de Furieade zullen de kerken aan de markt dan open zijn, We verwelkomen als kerken de markt met zijn ondernemers, bezoeker en bedrijvigheid in een tijd van beperkingen door de coronacrisis. Wel kunnen we daardoor voorlopig minder faciliteiten bieden dan we zouden willen (toiletgebruik of een kopje koffie/thee). Volgt u als bezoeker de ter plaatse geldende richtlijnen van het RIVM.

Contact informatie  kerkaandemarkt@gmail.com

of volg ons op : https://www.facebook.com/kerkaandemarkt/

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.