informatie

Kunstroute gaat definitief niet door

Stichting Maassluise Kunstenaars en de Kunstroute Werkgroep hebben besloten om dit jaar geen Kunstroute meer te houden. Hoewel veel al kant en klaar is georganiseerd, lijkt het hun met name vanwege de 1,5 meter maatregel niet haalbaar. Door die maatregel zou met alle afzonderlijke locatiehouders afspraken gemaakt moeten worden en allerlei maatregelen op die locaties moeten treffen. Voor één weekend is dat teveel werk. Daarnaast is het voor de kunstenaars ook niet aantrekkelijk, omdat als je iets over jouw kunst wilt vertellen, je continu die 1,5 meter moet bewaren. Daarbij moet dan ook nog in de gaten gehouden worden dat er niet teveel bezoekers tegelijk komen. Ten slotte is het de vraag hoeveel bezoekers we in het najaar kunnen verwachten.
Kunstroute 2021
Er van uitgaande dat de 1,5 meter maatregel in april volgend jaar niet meer van toepassing is, is de nieuwe datum voor het  Kunstroute weekend voor 2021 vastgesteld op 10 en 11 april.

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.