informatie

Zomervakantie rooster van Sport en recreatiebad Dol-fijn

Wij zijn de eerste week ( 20 juli t/m 26 juli ) alleen geopend voor banenzwemmen. Alle doelgroepen worden na de zomervakantie weer hervat. Ook worden er in de zomervakantie geen reguliere zwemlessen gegeven.

Vanaf 27 juli t/m 9 augustus zijn wij geheel gesloten wegens al reeds ingeplande werkzaamheden.

Maar goed nieuws! Vanaf maandag 10 augustus zijn zij weer geopend voor banenzwemmen en recreatief zwemmen! Ook kinderfeestjes kunnen weer gereserveerd worden. Voor tijden zie onderstaand zomerrooster.

Voor zowel banenzwemmen als recreatief zwemmen dien je vooraf te reserveren, dit kan telefonisch of aan de balie bij de receptioniste. Kinderen t/m 12 jaar hoeven zich niet in te schrijven, jongeren van 13 t/m 18 jaar wel.

Zwemmen in Corona tijd: We houden ons aan de geldende protocollen en zorgen voor een veilige en verantwoorde omgeving voor onze bezoekers en medewerkers. Dit houdt o.a. in dat we een maximaal aantal bezoekers kunnen ontvangen per activiteit. Voor vragen kunt u bij onze receptioniste terecht. De douches blijven helaas buiten gebruik, dit wegens het waarborgen van de 1,5 meter afstand.

Tot slot wenst het team van Sport- en recreatiebad Dol-fijn u een prettige en zonnige zomer!

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.