informatie

Het water op

Via diverse mogelijkheden!

Onze tip voor de zomervakantie: lekker varen!

Elektrische sloep of rondvaart 

Huur een sloep bij Warbout Rondvaarten & Sloepverhuur en verken maritiem en waterrijk Maassluis! Het is ook mogelijk om je rond te laten varen met een van de vele arrangementen, inclusief een lekkere lunch! Even afkoelen? Neem een duik!

Suppen

Deze activiteit is zeer in populariteit gestegen! Met suppen paddel je staand of zittend op de plassen en vlieten van Maassluis en  Midden-Delfland. Een laagdrempelige wateractiviteit die erg leuk is om te doen. Heb je al ervaring of wil je het eens proberen? Warbout verhuurt een SUP-set waarmee jij lekker het water op kunt! Reserveren en meer informatie kan hier.

Even uitrusten?
Duik een van de gezellige terrassen op in het historische Stadshart Maassluis of zoek verkoeling in Winkelcentrum Koningshoek. De Maassluise ondernemers en horeca heten je van harte welkom!

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.