informatie

Open Dag Muziek@Maassluis

Zoals alles anders is dan anders dit jaar, is ook onze jaarlijkse Open Dag in een ‘Coronajasje’ gestoken. We zijn erg blij om op deze wijze toch een Open Dag te kunnen houden in Theater Koningshof!

Ook de datum is onwennig. Niet in juni, maar op zaterdag 12 september. Dan kan iedereen tussen 11.00 uur en 14.00 uur gewoon bij ons binnenlopen en kennis maken met onze docenten en de vele verschillende instrumenten waarop wordt lesgegeven.

We organiseren een soort ontdekkingstocht met een uitgestippelde route langs de docenten. Op die manier houden we ons aan de anderhalve meter maatregel. Tegelijk is er alle tijd voor een gesprek met de docenten. Zij informeren je graag over hun lessen en de mogelijkheden die Muziek@Maassluis biedt. Je kunt je bij de docenten aanmelden voor een serie proeflessen als je een instrument serieus wilt uitproberen.  Zij maken daarvoor dan gelijk lesafspraken met je.

Er zijn optredens te beluisteren in de theaterzaal. Naast leerlingen die zullen spelen treedt het Gewestelijk Seniorenorkest twee keer op. Leuk om zo’n groot enthousiast orkest te kunnen zien spelen!

Vertrouwd is onze samenwerking met het Jeugdtheaterhuis. Ook deze bijzondere Open Dag organiseren we samen.  Het Jeugdtheaterhuis geeft op dezelfde tijd proeflessen in één van de zalen van het theater. Via de website van het Jeugdtheaterhuis kun je je daarvoor aanmelden.

Kortom, op zaterdag 12 september a.s., tussen 11.00 uur en 14.00 uur, is er echt van alles te beleven in Theater Koningshof.  Zeker de moeite waard om even te komen kijken en luisteren!

Wil je nu alvast meer weten over Muziek@Maassluis? Kijk dan op onze website: www.muziekatmaassluis.nl.

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.