informatie

Fietsen met Van Kortenhof

verrassende fietstocht

Een fijne verrassende fietstocht vanaf de fietszaak, met een kop koffie toe, begeleid door Plony van Kortenhof. Afhankelijk van het weer en de samenstelling van de groep wordt de definitieve route bepaald. Plony van Kortenhof organiseert al enige tijd vol enthousiasme samen met Jan Remmerswaal Doortrappen Maassluis. Dat is een club voor alle 60+’ers die het leuk vinden om veilig te (blijven) fietsen en nieuwe fietsvrienden te maken. Wellicht vormt de fietstocht dus een opstapje voor een nieuwe gezellige hobby. Er is plek voor maximaal 10 personen. Aanmelden kan via communicatie@ervaarmaassluis.nl

Donderdag 1 oktober 10:00 – 12:00 uur | Van Kortenhof Fietsen

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.