informatie

Kick Off Ontbijt

bij Theater Koningshof

Het Kick Off ontbijt vindt op 1 oktober plaats bij Theater Koningshof en is voor genodigden: wethouders, gemeenteambtenaars, professionals en alle organiserende partijen met aanhang. Er is plaats voor maximaal 30 mensen, er kunnen 3-5 deelnemers per organisatie aanschuiven. Om ook hier de ontmoeting te stimuleren, zitten er in het ontbijttasje dat de aanwezigen ontvangen, ook een aantal kaartjes met vragen. De aanwezigen wordt gevraagd om deze vragen aan een paar mensen te stellen die ze niet kennen.

Aansluitend – en als opmaat naar de fietstocht – worden de aanwezigen getrakteerd op een verrassend fietsbelconcert. Een docent van de Muziekschool wordt gevraagd dit op te zetten en uit te voeren met de mensen die aanwezig zijn bij het ontbijt.

Aanmelden kan hier. 

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.