informatie

Maaltijd voor Maassluizers

bij Buurtcentrum de Hooftzaak

Buurtcentrum de Hooftzaak biedt in het kader van de Week van de Ontmoeting op 6 oktober een maaltijd aan.

”We vinden het belangrijk om juist in deze bijzondere periode mensen bij elkaar te brengen. Elkaar ontmoeten, een luisterend oor bieden, gezellig samenzijn, een praatje maken, elkaar leren kennen tijdens een heerlijke maaltijd.

Vanwege de corona maatregelen hebben we beperkte plekken ter beschikking, daarom zullen we dit jaar zelf mensen voor deze maaltijd uitnodigen. Mensen waarvan bekend is dat ze behoefte hebben aan sociaal contact. We hopen met elkaar dat deze week weer bijzondere verhalen en ontmoetingen kan opleveren.”

  • Buurtcentrum de hooftzaak
  • P.C Hooftlaan 11A
  • Aanvang 16.30 tot 19.00

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.