informatie

Terras van de ontmoeting

in Theater Koningshof

Op het terras van Theater Koningshof wordt gedurende de Week van de Ontmoeting voorafgaand aan verschillende voorstellingen en films het Terras van de Ontmoeting geopend. Het is een informele gelegenheid om andere bezoekers van het theater tegen te komen. Op verschillende manieren worden de aanwezigen uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan. Zo liggen er kaartjes op tafel met vragen die je een bekende of onbekende ander kunt stellen: bijvoorbeeld ‘Hoe ben je je dag gestart vanmorgen?’ – ‘Wat is het belangrijkste wat je bezit in je leven?’ – ‘Waar krijg je energie van?’ of ‘Vertel mij een dag uit je leven’. De gastvrouwen van Theater Koningshof zullen hun best doen de onderlinge gesprekken op ongedwongen wijze te stimuleren.

Donderdag 1 oktober 19:00 – 20:00 uur | Theater Koningshof

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.