informatie

Renee van Wegberg – Renee doet de dames

Theater Koningshof – donderdag 08 oktober  – Aanvang 19:00 en 21:00 uur

Binnenkort staat deze fantastische zangeres weer in ons theater op donderdag 8 oktober a.s. met een prachtige nieuwe voorstelling. In de voorstelling ‘Renée Doet De Dames’ brengt zij als geen ander een ode aan Nederlandse vrouwen met een weergaloos repertoire. Het hart op tafel. Dat is de uitdaging die Renée van Wegberg zich in haar zoektocht naar liedjes van Nederlandse zangeressen ten doel stelt. In bekende en onbekende Nederlandse parels vindt ze haar eigen emoties en muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen en pop en rock diva’s als Anouk, Ilse de Lange en Trijntje Oosterhuis dienen zich aan. Uiteraard zal ook Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical, niet ontbreken. Ze is echt verbluffend goed! Een onderhoudende avond, met prachtige anekdotes en dito muziek.

Vergeet jij ook de tijd bij Renée van Wegberg?

Reserveer nu tickets! www.theaterkoningshof.nl

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.