informatie

Wie nomineer jij voor de Onderwijsprijs Maassluis 2020-2021?

De gemeente Maassluis reikt dit jaar opnieuw de Onderwijsprijs Maassluis uit. De prijs werd in 2017 geïntroduceerd en wordt nu voor de tweede keer uitgeloofd. Voortaan wil de gemeente de prijs ieder schooljaar uitreiken.

“Met deze prijs zetten we mensen in het zonnetje en geven we blijk van onze waardering voor de bijzondere inzet van docenten en andere mensen die betrokkenen zijn bij de educatie en opvang van kinderen in Maassluis”, aldus wethouder Fred Voskamp. “Iedereen actief in en om lager en middelbaar onderwijs en kinderopvang kan genomineerd worden. Dus zowel leerkrachten, schoolleiders en pedagogisch medewerkers als kinderen, ouders, conciërges en vrijwilligers.”

Alle inwoners van Maassluis kunnen iemand nomineren in een van de zes categorieën. Per categorie wordt een winnaar geselecteerd door een onafhankelijke vakjury. De uiteindelijke winnaars ontvangen de prijs uit handen van de wethouder op woensdag 10 maart.

Kent u iemand die vanwege zijn of haar inzet een nominatie verdient? Vul dan het formulier in via www.maassluis.nl/onderwijsprijs.

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.