informatie

Maak kennis met de nieuwe citymarketeer!

Sinds begin deze maand heeft Maassluis een nieuwe citymarketeer. Even kennismaken!

”Graag stel ik me aan u voor. Sinds 1980 ben ik een blije inwoner van Maassluis, na geboren en getogen te zijn in Hoek van Holland. We hebben een fijn gezin en wonen, winkelen en recreëren graag in het mooie historische Maassluis. Geweldig dat ik aan dat rijtje nu ook ‘werken in Maassluis’ kan toevoegen.

Het bestuur van Ervaar Maassluis heeft mij gecontracteerd als de nieuwe citymarketeer. Met veel enthousiasme ben ik begin januari gestart. Men omschrijft mij als een mensen-mens, die houdt van aanpakken en structureel, proactief en efficiënt werken.

Mijn inlevingsvermogen en sociale betrokkenheid zijn groot en ik hecht veel waarde aan een goede communicatie gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, loyaliteit, verbinding en een tikje humor. Met de gewenste werkervaring ga ik aan de slag om bij te dragen aan een nóg aantrekkelijker en economisch sterk Maassluis. Dat doe ik natuurlijk niet alleen.

Bij Ervaar Maassluis is een enthousiast, kundig en betrokken team van professionals en vrijwilligers erg bereid dit met elkaar te bewerkstelligen. Samen zullen we uitvoering gaan geven aan het vastgestelde Citymarketingbeleid 2019-2024 ‘Op volle kracht vooruit’. Citymarketing heeft zich in de afgelopen jaren positief ontwikkeld. Maassluis wordt meer en meer een stad die regionaal bekendheid geniet als maritiem historische stad, waar het fijn is om te wonen, winkelen, werken en recreëren.

Dat is grotendeels te danken aan de samenwerking met gemeente, verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Een mooie ontwikkeling om verder uit te bouwen.”

Hartelijke groet,

Annique Camphens

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.