informatie

Click & collect bij Ervaar Maassluis Info!

Helaas moet Ervaar Maassluis Info nog een tijd gesloten blijven, maar we bieden vanaf vandaag de mogelijkheid om je merchandise alsnog te kopen! Geef je bestelling op via welkom@ervaarmaassluis.nl en de medewerkers nemen contact met je op over de bestelling en spreken een tijd met je af.

Je bent dan van harte welkom op zaterdagochtenden tussen 10.00 – 12.00 uur voor het ophalen van je bestelling! Ook is het mogelijk om de Welkomstbox voor nieuwe inwoners op te halen. Cadeau’s pakken wij graag voor je in, maar geef het wel even aan bij je bestelling! Graag zoveel mogelijk per pin afrekenen. Wij vragen je om rekening te houden met de regels die het RIVM heeft opgesteld. Dankjewel!

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.