informatie

Enquête: Aantrekkelijk maken van het oud historisch stadscentrum.

Wilt u ook bijdragen aan het aantrekkelijker maken van het oud historisch stadscentrum van Maassluis? Neem dan deel aan deze enquête. Daphne Brouwer (Vierdejaarsstudent Toerisme Breda University of Applied Sciences) doet onderzoek naar hoe de inwoners van Maassluis denken dat het oud historisch stadscentrum van Maassluis aantrekkelijker kan worden. Uw antwoorden zullen hier enorm aan bijdragen. Dus waar wacht u nog op? Geef uw mening en maak deel uit van het aantrekkelijker maken van het oud historisch stadscentrum van Maassluis.

Via de volgende link kunt u de enquête invullen

https://buas.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3J0WQ80P0LgxI34

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.