informatie

Gratis computerles bij de Bibliotheek de Plataan.

In de wereld waarin we leven zijn digitale vaardigheden onmisbaar. Er moet bijvoorbeeld steeds meer online geregeld worden en informatie vind je vooral op internet. Gelukkig is het ook erg leuk om bezig te zijn met computers!

Ben je bang dat het te moeilijk is?
De Bibliotheek heeft cursussen en workshops op verschillende niveaus. Je zult merken dat je met stappen vooruit gaat en dat  het volgen van een cursus eigenlijk heel leuk én gezellig is.

De Bibliotheek geeft computerles vanaf de basis. Je zult merken dat je met stappen vooruit gaat en dat het volgen van een cursus eigenlijk heel leuk én gezellig is. Je kunt je nu aanmelden voor de nieuwe cursussen, deze starten begin 2021.

Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het Coronavirus.

Onze cursussen zijn gratis, we rekenen alleen eenmalig € 15 inschrijfkosten. Meld je hier aan. Telefonisch aanmelden kan ook: T085-043 67 41 (kies: 1 voor Maassluis, 2 voor Den Hoorn en 3 voor Vlaardingen).

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.