informatie

X-Cube Beleving voor iedereen!

In de X-Cube ga je in 60 minuten de ultieme beleving aan! Een unieke kans om jezelf te laten testen als spion. Hoe goed is jouw team? Zin in een geweldig uitje en excape-beleving? Kom naar de X-Cube en laat jezelf testen als spion!

GA IN 60 MINUTEN MET 2 TOT 6 PERSONEN DE BELEVING AAN. EEN UNIEKE KANS OM JEZELF TE LATEN TESTEN ALS SPION. HOE GOED IS JOUW TEAM? IETS LEUKS BELEVEN MET JOUW VRIENDEN OF FAMILIE? BOEK DIRECT JOUW EERSTE X-CUBE EXPERIENCE!

De X-Cube bestaat uit een kubus van 16 m², heeft een groot touchscreen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen. In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken. In de X-Cube heb je een uur de tijd voor je beleving. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zet jij wel de hoogste score neer! De X-Cube is altijd van binnen te openen, zonder dat de beleving stopt. En je telefoon mag je gewoon tijdens het spel bij je hebben.

Durf jij de challenge aan? Reserveer jouw ticktets: https://www.x-cube.nl/

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.