Agenda

Nieuw seizoen en gratis proeflessen bij het Jeugdtheaterhuis

Nu de vakantie erop zit is het tijd voor andere leuke dingen! Zoals de Theater- en Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in Theater Koningshof in Maassluis. In oktober starten de eerste lessen en daar kun je je nu voor inschrijven. Eerst een keer kennis maken? Dat kan tijdens de gratis proeflessen.

 Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

 Heb jij zin om alles te leren over musical, toneel te spelen of om theater te maken? Dan kun je bij het Jeugdtheaterhuis in Maassluis terecht! Er is een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 tot 21 jaar. Nieuwsgierig? Kom dan een keer proefdraaien!

Gratis proeflessen zaterdag 18 september

Zaterdag 18 september kun je meedoen met de gratis proeflessen in Theater Koningshof, Uiverlaan 20 in Maassluis. Het programma voor de proeflessen ziet er als volgt uit:

11.15-11.45 uur  Musical-theater – groep 1-3 (4-6 jaar)

11.15-12.00 uur  Theater – groep 4-8 (7-12 jaar)

12.00-12.45 uur  Musical – groep 4-8 (7-12 jaar)

12.15-13.00 uur  ActeerLAB (12-20 jaar)

13.00-13.45 uur  MusicalLAB (12-20 jaar)

Aanmelden voor de proeflessen kan via www.jeugdtheaterhuis.nl. Meteen aanmelden voor het nieuwe lesseizoen kan daar ook.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Het Jeugdtheaterhuis geeft lessen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis. Er is een lesaanbod voor kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar.

Meer informatie

Route
Datum:
18 September 2021, 11:15 - 13:45
Locatie:
Theater Koningshof
Adres:
Uiverlaan 20
Postcode:
3145 XN
Plaats:
Maassluis
Meer agenda

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.