Agenda

Rondleiding: Ontdek Wilgenrijk en Maassluis!

Wonen in Wilgenrijk staat voor “Echt, ontspannen, Hollands, mooi”. Veel groen en rust met de nabijheid van grote steden zoals Den Haag, Delft en Rotterdam. Maar past wonen in Wilgenrijk nabij Maassluis ook bij u? En wat houdt Echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen precies in? Op 23 oktober kunt u Wilgenrijk en Maassluis ontdekken op een unieke manier: fietsend!

De gehele fietstocht is voor u geregeld en wordt kosteloos verzorgd. Er staan op aanvraag fietsen van Kortenhof voor u klaar bij de Woonwinkel van Wilgenrijk. Uiteraard mag u ook uw eigen fiets mee nemen.

Rondleiding programma

Om 14:00 stapt u vanaf de Woonwinkel van Wilgenrijk op de fiets richting het gebied. Onze gids vertelt u over de bestaande buurten en lanen en neemt u mee langs de nieuwste plannen en ontwikkelingen van Wilgenrijk in de toekomst. Daarna brengt de gids van Wilgenrijk u naar Ervaar Maassluis Info, voor een pauze in het prachtige centrum aan de vliet.

Na de pauze met een kopje koffie of thee en een Maassluis ‘schokkertje’ neemt een gids van de Historische Vereniging Maassluis het stokje van Wilgenrijk over en duikt u samen te voet Maassluis in. Leer de stad, de haven aan de Waterweg en de historie kennen en ontdek of dit de stad is waar u zich thuis kunt voelen.

Datum:
23 October 2019, 14:45 - 16:30
Locatie:
Weverskade 110
Meer agenda

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.