Agenda

Start online verkoop van prachtige kavels Goedland in Wilgenrijk

Droom jij van exclusief en lommerrijk wonen in een parkachtig landschap? In Goedland komen zo’n 40 vrije kavels met oppervlaktes tussen de 450 m² en 2.380 m², die gefaseerd in verkoop gaan. Op dinsdag 30 juni om 12.00 uur start de online verkoop van de eerste 13 prachtige en ruime kavels. Deze kavels hebben een kaveloppervlakte tussen de 480 m² en 645 m².

Goedland is een exclusieve, ontspannen, boomrijke en groene omgeving. Het landschap wordt gevormd door een stevige, lommerrijke bomenrand, die de achtergrond van de buurt vormt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met de knotwilgenrijen rondom de historische Weverskade. Waar de rest van Wilgenrijk zich vooral opent naar het omliggende karakteristiek Hollandse landschap, toont Goedland zich meer besloten, met ruime kavels en veel privacy.

Vier van de 13 kavels hebben aan de voorzijdes van de huizen, vanaf de sfeervolle veranda’s, een prachtig uitzicht over de kreek en een natuurlijk speeleiland. Wonen langs de kreek is een plek waar jij en je familie gedurende het gehele jaar kunnen genieten van prachtige zonsondergangen over de brede watergang.

Op de andere 9 kavels zijn de voorzijdes van de huizen met de veranda’s gericht naar een parkachtig gebied en steken op een natuurlijke manier in het groen. Dit geeft een open en weids uitzicht wat tegelijkertijd privé en knus aanvoelt. Vanuit je veranda heb je uitzicht over het park met volwassen bomen en twee kleine speelplekken waar kinderen veilig op avontuur kunnen gaan. Het park en de kreek zijn beiden volledig autovrij. Aan de achterzijde van de kavels bevinden zich 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een berging die optioneel uit te bouwen is met een carport of tot een garage. De v.o.n. prijs van de kavels zijn vanaf 30 juni bekend.

Datum:
30 June 2020 - 14 July 2020
Locatie:
Website van Wilgenrijk
Meer agenda

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.