Winkelen

Aabeco Telecombinatie

Koningshoek 92303
3144BA Maassluis
mail@aabeco.nl
(010) 592-6711

Aabeco Telecombinatie is al sinds 1990 een begrip in het Westland met een vestiging in Maassluis. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van al uw contracten zakelijk en consumer zoals: mobiel/energie/smart home/internet, tv, bellen/service/reparatie/verzekeringen.

Woon of werk je in de omgeving van Maassluis? Dan is onze winkel dé plek om langs te gaan wanneer je alles rondom je contracten voor in huis wil regelen. Ons team gaat een stap verder in het ultieme ontzorgen: We zoeken alle mogelijkheden voor je uit, regelen je contract of aansluiting van a tot z en wanner een contract weer afloopt, krijg je van ons een seintje. In de winkel staat persoonlijk contract en onvoorwaardelijke service centraal. Wij maken daarom graag tijd voor jou om jouw situatie te bespreken.

Voorheen kon je bij Aabeco Telecombinatie vooral terecht voor mobiele telefonie. Vandaag de dag ontzorgen wij jou in al jouw contracten in huis. Van energiecontracten tot telefoonverzekeringen, het kan allemaal. Van ons krijg je altijd onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie. Heb je nog vragen? Je kunt altijd bij ons terecht voor goede service en zelfs reparaties!

Op GSM gebied verkopen wij nog steeds bijna alle merken telefoons, zijn wij official Apple reseller, voor nieuw of verlengingen van nagenoeg alle netwerk-contracten en abonnementen zoals: KPN Vodafone Youfone T-Mobile Tele2 Ben ect, Tevens sim only’s, prepaid of beltegoed van alle netwerken, mobiel internet abonnementen en laptops/tablets/ipads, Doordat we alle accessoires én directe reparaties aanbieden voor onze zakelijke en particuliere klanten maakt dit ons de meest onafhankelijke telecom dealer in de regio.

Je kunt ons vinden in Maassluis bij Koningshoek op het terrein van de Tinq Tankstation. We kunnen je topservice bieden d.m.v. korte levertijden, scherpe prijzen, overzetten van je gegevens naar je nieuwe mobiele telefoon, verzekeringen, backups en updates en alle reparaties. Daarnaast staat service en aftersales bij ons hoog in het vaandel.

Tevens is er een diversiteit aan aanbod van allerlei accessoires en producten.

Door deze topservice te combineren met snelle levertijden hebben wij de ervaring dat onze klanten graag blijven terugkomen.

Jij ook?

Tot ziens bij Aabeco Telecombinatie Maassluis

Meer informatie Aabeco Telecombinatie

Website Route Facebook

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag 09:00 17:30
Dinsdag 09:00 17:30
Woensdag 09:00 17:30
Donderdag 09:00 17:30
Vrijdag 09:00 17:30
Zaterdag 09:00 17:00
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.