Overnachten

B&B Pakhuis Maassluis

Haven 42 - 43
3143 BD Maassluis
info@pakhuismaassluis.nl
Nathan +31(0) 6 481 149 86 of Caroline +31(0) 6 528 352 47

B&B Pakhuis Maasluis, gelegen aan de binnenhaven, is onderdeel van een historisch pand welke bestempeld is als gemeentelijk monument. Het pakhuis is van cultuurhistorische betekenis en heeft o.a. als kolenhandel en haringopslagplaats gediend. In de B&B is een aantal mooie oude details bewaard gebleven.

Maassluis is een prachtige stad met een rijke maritieme historie en dat kunt u direct ervaren in onze B&B. Wakker worden met uitzicht op de haven, geeft een ultiem maritiem gevoel.

B&B Pakhuis Maassluis is daarnaast de ideale uitvalsbasis om ook de regio te verkennen, denk aan shoppen in Rotterdam of Den Haag, relaxen op het strand van Hoek van Holland, of fietsen en varen door het groene Midden-Delfland.

Onze B&B is van alle moderne gemakken voorzien. Naast een eigen ingang, bevatten de appartementen een luxe boxspring, privé badkamer, keuken met koelkast, fornuis en bijbehoren, thee- en koffie(machine), Smart TV en snelle Wifi.

‘s Ochtends ontvangt u een heerlijk ontbijt in uw appartement. We wensen u een aangenaam verblijf in B&B Pakhuis Maassluis.

Meer informatie B&B Pakhuis Maassluis

Website Route

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.