Stadshart

Colet aan de Kade

Doctor Kuyperkade 20
3142 GC Maassluis
info@coletaandekade.nl
010 591 6521

Cora & Nicolette runnen als moeder en dochter Colet aan de kade. Een sfeervolle, gezellige en toch hippe winkel vol met lekkernijen. Voor je eigen thee, koffie & lekkers of om leuke cadeautjes te kopen waar je iemand zeker blij mee gaat maken!

Bij Colet aan de kade heb je de keuze uit meer dan 100 soorten losse thee. Zwarte & groene thee, maar ook rooibos, kruiden en vruchtenmelanges. De manier waarop losse thee wordt geplukt & verwerkt heeft heel veel invloed op de kwaliteit.  En dat proef je! De koffie bij Colet komt van twee hoogwaardige koffiebranderijen: Mocca d’Or & De Pelikaan. De koffiebonen worden iedere week vers gebrand. Uiteraard kiezen deze koffiebranderijen voor bonen van hoge kwaliteit. Daarnaast verloopt dit brandingsproces langzaam, waardoor de mooie smaak van de bonen behouden blijft. Dat is pas echt lekkere koffie!

De chocolade bij Colet is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt. Dat proef én zie je. Het oud-Hollandse snoep neemt je mee terug in de tijd. Wie herinnert zich niet de smaak van het bekende kaneelstokje of boterkussentje? Het assortiment snoep ziet er heel uitnodigend uit.  Verpakt in zakjes of mooie glazen potten. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

De winkel is open van dinsdag t/m zaterdag. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht gehouden. Mocht je liever niet naar de winkel komen, wordt je bestelling met alle liefde thuisgebracht of opgestuurd.

Dr.Kuyperkade 20 – 3142 GC – Maassluis – 010 5916521 – info@coletaandekade.nl – www.coletaandekade.nl

Meer informatie Colet aan de Kade

Route Facebook

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 17:00
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 10:00 17:00
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.