Eten en drinken in Maassluis

De IJsmaker Jeroen

Markt 1
3142 GE Maassluis
info@deijsmakerjeroen.nl

Wij zijn Jolanda en Jeroen van De ijsmaker Jeroen. Sinds 2005 hebben wij ons gevestigd in deze mooie stad. Onze ijssalon vindt u dan ook in het Stadshart van Maassluis, beneden aan ‘de Wip’, iets waar wij trots op zijn.

Wij bereiden in onze ijskeuken zuiver ijs, wat inhoudt dat wij alleen maar gebruik maken van (h)eerlijke producten en hier niets aan toevoegen. Ons motto is ‘voor echt lekker ijs’, want dat is hetgeen wat wij aan u als klant willen geven.

Wanneer u ons wilt bezoeken is het mogelijk om in de omgeving van onze ijssalon gratis te parkeren zodat u lekker op uw gemak het ijsje kan opeten. Wij vinden het belangrijk dat u als klant geniet van onze (h)eerlijke ijsjes. Wij zeggen dan ook wel eens dat ons geheime ingrediënt liefde en passie is, want die passie delen wij beide.

Wij hebben ons ijsdiploma mogen behalen en zijn dus hiermee benoemd tot gediplomeerd ambachtelijk ijsbereiders. Als u nog meer van ons wilt weten kunt u contact met ons opnemen of kom eens langs in onze winkel, wij begroeten u graag!

Bekijk hier de openingstijden. 

Meer informatie De IJsmaker Jeroen

Website Route Facebook

Openingstijden

DagenTijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.