Vergaderen

De Polderij

Vlaardingsedijk 7
3143LN Maassluis
info@depolderij.nl
010 – 311 22 84

Bijzondere vergader- en evenementen locatie

Wij zijn een wat bijzondere vergaderlocatie. Want wij geloven dat je in de juiste omgeving effectiever vergadert, traint of coacht. Joyce, onze huispsycholoog, heeft met wetenschappelijk onderzoek 6 unieke vergaderruimtes in onze boerderij ingericht. Iedere ruimte helpt je een specifiek vergaderdoel bereiken, of je doorloopt ze allemaal in 1 dag!

Zowel binnen als buiten De Polderij is de natuur het belangrijkste ingrediënt. Want in het groen ben je creatiever, meer ontspannen en werk je makkelijker samen.

Lekker eten

Lekker eten is een speerpunt en vertalen wij in onze Breinkost: seizoensgebonden, lokale en pure ingrediënten waarmee we jouw hersenpan in optimale conditie brengen en houden.

Ondersteuning

Het laatste ingrediënt van onze bijzondere locatie is ondersteuning. We hebben een groot netwerk van professionals die kunnen helpen jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Sowieso zorgen wij persoonlijk voor een warm ontvangst, hulp bij audio- en visuele middelen en laagdrempelig contact gedurende de dag. Zoals Tom verwoordt na zijn inspirerende reis voorafgaand aan De Polderij: “Mi casa es su casa”.

Meer informatie De Polderij

Website Route Facebook Twitter LinkedIn Instagram

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.