Winkelen

Edelstenenwinkel De Verrijking

Dr Kuyperkade 15zw
3142 GB Maassluis
leonieke@deverrijking.nl
06 41392522

Dé Verrijking™ is uitgegroeid naar een prachtig bedrijf waarbij edelstenen een centrale plek innemen. ‘Gekscherend zou ik kunnen zeggen: Edelstenen zijn mijn leven’. De kern van ons bedrijf is het gevoel en de liefde voor edelstenen dat wij uitgedragen.

De Verrijking is een familiebedrijf waarin Leonieke Paalvast de eigenaresse is en Cees, haar partner ook haar secundant is. Samen zorgen zij dat de juiste edelstenen bij de juiste persoon terechtkomt. Wij zoeken de beste kwaliteit uit – zuiverste liefdevolle energie -.

Leonieke werkt tijdens haar therapie sessies ook met de helende kracht van edelstenen. De kernwaarden van Leonieke zijn: Bezieling, Wijsheid, Vrijheid, Plezier en Innerlijke rust. Deze elementen zul je vinden wanneer je haar in de praktijk of winkel ontmoet. Zij draagt graag haar levenswijsheid over, is een spiegel.
Zij zorg ervoor dat vrouwen oude patronen transformeren zodat zij bewuste keuzes maken en daarmee een voorbeeld zijn voor hun kinderen. Zij droomt van: Een wereld vol gelukkige gezinnen!

Onze intentie is mensen helpen te ontdekken wat de magie van de natuur is, het te ervaren en het leven van anderen te verrijken. Uit liefde voor de natuur en onze medemens.

We hopen je snel eens te ontmoeten tijdens onze open dagen, workshop of op een beurs.

Hartelijke groet,

Leonieke Paalvast
Cees Paalvast

Meer informatie Edelstenenwinkel De Verrijking

Website Route Facebook

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 17:00
Donderdag 10:00 17:00
Vrijdag 13:00 17:00
Zaterdag 13:00 17:00
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.