Winkelen

De Woonmeester

Doctor Kuyperkade 3
3142 GB Maassluis
woonmeester@woonmeestermaassluis.nl
010 591 2161

Woninginrichting-Aanhuis.nl Maassluis

Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor jouw woning in Maassluis? Is jouw huis of grachtenpand in Dijkpolder, Dreef of de Burgemeesterswijk toe aan een metamorfose? Kom dan voor interieuradvies rond je hele woninginrichting naar Woninginrichting-Aanhuis Maassluis “Woonmeester Jongebreur”.

Van advies tot nieuw interieur

In onze woonwinkel laten wij jou graag het ruime assortiment aan vloeren, raamdecoratie en gordijnen zien. En wij bieden meer dan advies. Profiteer van onze ervaring en kennis en maak de juiste keuzes. Want van de nieuwe pvc vloer in je keuken of je inloopkast op maat wil je jaren plezier hebben.

Van smart home tot buitenzonwering

Of ben je bezig met smart home systemen en wil je graag je raamdecoratie via jouw mobieltje kunnen bedienen? Dan hebben wij de juiste producten in huis voor een duurzame en energiezuinige woning. Wil je liever advies aan huis? Ook dat kan, onze stylist komt graag voor vrijblijvend advies naar jou thuis, kan jij ter plekke laten zien welke plannen je hebt rond jouw interieur.

Ervaren vakmannen klaren de klus

Laat onze ervaren medewerkers de klus klaren. Wij komen graag de nieuwe vloer leggen, in jouw keuken de rolgordijnen plaatsen of op de slaapkamer de kast op maat monteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar onze woonwinkel in Maassluis. Wij zijn makkelijk bereikbaar via de A20, afslag 7 Maassluis, tot snel!

Meer informatie De Woonmeester

Website Route

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:30
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.