Winkelen

Het Maassluisse Kaaswinkeltje

Nieuwstraat 14
3141 AA Maassluis
info@hetkaaswinkeltje.nl
010-5916892

Wij zijn Martijn & Carry Opbroek, trotse eigenaren van Het Maassluisse Kaaswinkeltje in het mooie oude Stadshart van Maassluis. In 2001 namen wij samen de kaasspeciaalzaak in de Nieuwstraat op nummer 14 over. Volgend jaar hopen we dus ons 20-jarig jubileum te kunnen gaan vieren in het oude smalle pandje, waar al meer dan 100 jaar kaas en zuivel wordt verkocht! Tegenwoordig bestaat het assortiment niet alleen meer uit zuivel en kaas.

Naast onze Hollandse kaas verkopen wij ook vele bijzondere soorten buitenlandse kaas, vers gebrande noten, salades, patés, olijven, tapas en bijzondere wijn en port. Eigenlijk alles wat je zoekt voor een gezellig moment! De nadruk ligt bij ons op speciaal; We zijn continu op zoek naar bijzondere ambachtelijke producten en vinden het altijd weer leuk om onze klanten hiermee kennis te laten maken.

Helemaal super is het als de mensen ook enthousiast worden! Zo zijn de boerenkazen van Sjaak, de eitjes van Mart en het zuivel van Delflandshof niet meer weg te denken uit ons assortiment! Naast onze verkoop in de winkel, verzorgen wij ook kaas- en/of tapasplateaus. Deze kunnen geheel naar wens door ons verzorgd worden. Daarnaast kunt u bij ons ook altijd terecht voor een geschenkpakket met wijn, kaas, nootjes en/of worst. Zeker in deze tijd een leuk idee om iemand blij mee te maken!

Meer informatie Het Maassluisse Kaaswinkeltje

Website Route Facebook

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 17:30
Woensdag 08:30 17:30
Donderdag 08:30 17:30
Vrijdag 08:00 17:30
Zaterdag 08:00 17:00
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.