Overnachten

Hotel Maassluis

Govert van Wijnkade, 48
3144 EG Maassluis
receptie@hotelmaassluis.nl
(010) 261-4343

Over Hotel Maassluis

Hotel Maassluis is een boutique hotel gelegen aan de monding van de pittoreske haven van Maassluis. De combinatie van een adembenemend uitzicht over Het Scheur en de kalmte van de passerende scheepvaart maken van dit hotel de ideale plek om te werken, genieten en tot rust te komen.

De ligging is perfect, precies tussen het Westland met haar prachtige natuur en de internationale havens van Rotterdam. Hotel Maassluis beschikt over 39 kamers, elk uniek in stijl, ruimte, uitzicht en faciliteiten en variërend van comfortabele standaard kamers tot de meest luxe en ruime (bruids)suites.

Restaurant Hven

Restaurant Hven is het restaurant van Hotel Maassluis en is dagelijks geopend. Terwijl u vanuit de serre uitkijkt over de Nieuwe Waterweg geniet u van heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale producten. Na het diner wordt u verwelkomt in de sfeervolle hotelbar. Hier kunt u onder het genot van een drankje ontspannen genieten van uw verblijf.

Het mooie pand aan de Govert van Wijnkade ademt de nautische en maritieme historie. Dat maakt Hotel Maassluis tot de plek waar u zich thuis voelt. Als een kapitein die terug is gekeerd na een lange reis op zee…

Kenmerken:

  • Gratis premium WiFi
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Airconditioning in het hele gebouw
  • Twee laadpalen voor 4 elektrische auto’s
  • Overdekte fietsenstalling met stroom voor eBikes

Meer informatie Hotel Maassluis

Website Route Facebook LinkedIn Instagram

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gehele dag open
Dinsdag Gehele dag open
Woensdag Gehele dag open
Donderdag Gehele dag open
Vrijdag Gehele dag open
Zaterdag Gehele dag open
Zondag Gehele dag open

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.