Stadshart

Juwelier Luyendijk

Noordvliet Noordzijde 7
3142 CH Maassluis
info@juwelier-luyendijk.nl
010 599 0112

Juwelier Luyendijk gaat al sinds 1881 met zijn tijd mee en is een begrip en vertrouwd adres voor mooie en originele sieraden. “Hier wordt echt het juweliersvak uitgeoefend, met een rijke historie en de trendy collecties van nu”.

De juwelierszaak aan de Noordvliet 7 Maassluis is van generatie op generatie doorgegeven. De vorige twee generaties waren echte horloge- en klokkenmakers van beroep waarna de derde en huidige generatie het juweliersvak heeft uitgebreid. Wij hebben nu een horlogemaker en klokkenmaker in dienst die voor ons alle uurwerken vakkundig herstellen. Ook is er een goud/zilversmid die voor onze klanten reparaties aan sieraden uitvoert en ze weer als nieuw maakt.

Betrouwbaar taxeren

Goud en zilver lenen zich van oudsher voor een kunstzinnige bewerking en worden beschouwd als een kostbaar bezit. Het kan interessant zijn om over een dergelijk bezit meer te weten, misschien wel interessanter dan u denkt. Door vakkennis van o.a. oude, antieke en moderne gouden en zilveren werken is de vakkundige taxateur in staat een nieuwe kijk op uw eigendommen te geven. Ieder stuk is een kunstwerk met een specifieke stijl met eigen kenmerken, die de geschiedenis van herkomst en ontstaan vertellen. Door kennis van stijlen en kenmerken kan de taxateur vervalsingen en kopieën herkennen. Daar is een gedegen kennis voor nodig. Wij voeren taxaties uit voor particulieren en verzekeraars vanwege een verzekering of erfenis. Kom gerust langs in de winkel voor een advies.

Oud goud inleveren

We nemen oud goud in tegen een eerlijke prijs. Bijna iedereen heeft thuis wel wat oude sieraden liggen. Sieraden die kapot, versleten of gewoon niet meer van deze tijd zijn. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om oud goud bij ons in te wisselen. U kunt kiezen voor contant geld of voor inruil voor een mooi sieraad, dat u eigenlijk al lang op uw verlanglijstje heeft staan of laat van uw “oud goud” een mooi sieraad maken, welke u wel draagt.
Legitimatie is verplicht bij het verkopen van uw oud goud.
Telefonisch kunnen wij geen informatie geven over eventuele goud/zilver prijzen, kom daarom langs en laat U vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.   

Sieraden in opdracht of op maat

Bij Juwelier Luyendijk sinds 1881 in Maassluis kunnen sieraden ook in opdracht gemaakt worden. Aan de hand van een foto of een idee maken wij een sieraad in opdracht. Zie je een mooi sieraad, maar wil je een andere kleur? Misschien heb je een leuke outfit gekocht, waar je nog een leuk sieraad bij zoekt! Met voorbeelden uit de winkel en uw verhaal wordt een duidelijk beeld gevormd voor uw nieuwe sieraad. Eventueel met gebruik van stenen, diamant of kleursteen. Een ontwerp wat precies aansluit op uw persoonlijkheid. Juwelier Luyendijk geeft u het juiste advies!

Meer informatie Juwelier Luyendijk

Website Route Facebook

Openingstijden

DagenTijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:0017:30
Woensdag10:0017:30
DonderdagGesloten
Vrijdag10:0018:00
Zaterdag10:0017:00
ZondagGesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.