Educatie

HBO-opleiding ‘Moderne Bedrijfskunde'

Dr. Kuyperkade 28
3142GC Maassluis
cedric@keytoe.nl
010 59 90008

Een HBO-opleiding in Maassluis? Ja echt wel! En dan ook nog midden in het centrum, binnen de meest levendige werkomgeving die je je maar kan voorstellen: bij Keytoe. Ja, het is een officiële opleiding.

De opleiding is voor iedereen toegankelijk, mits je over de gangbare startkwalificaties voor het HBO beschikt. Het is niet relevant of je net de middelbare school hebt afgerond, of dat je reeds veel werkervaring hebt en een betaalde baan hebt. Iedereen mag kiezen: deeltijd, voltijd of duaal. De startperiode is vrij invulbaar. Er wordt niet alleen in jaargangen van september tot en met september gewerkt. Iedere student mag haar of zijn eigen tempo bepalen en kan dus ook al voor de zomer, of zelfs per direct, starten.

Keytoe is extreem leerzaam voor iedereen die durft! – Marcel van Marrewijk, decaan

Het gaat om de HBO-opleiding ‘Moderne Bedrijfskunde’ die is gestoeld op drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling en het creëren van positieve invloed door eerstgenoemde ontwikkelpunten in de praktijk te combineren. Studenten krijgen de gangbare traditionele elementen van bedrijfskunde, maar dan verrijkt met moderne, eigentijdse inzichten bijvoorbeeld over organisatiecultuur, e-commerce, artificial intelligence, sociaal ondernemen en growth hacking. Een van de drie pijlers is persoonlijke ontwikkeling. In ruimere mate dan bij het gangbare HBO ligt de focus op karaktervorming, zingeving en mindset. Check een van de komende meetups bij Keytoe: gratis en gaaf.

We geloven niet in de scheiding tussen onderwijs en bedrijf. – Cedric Muchall, initiator

Meer informatie HBO-opleiding ‘Moderne Bedrijfskunde'

Website Route

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.