Winkelen

Moos and More

Markt 9
3142 GE Maassluis
INFO@MOOSANDMORE.COM

Ik ben Monique Valkenburg van Moos and More. Ongeveer 3 jaar geleden zijn wij de kledingwinkel gestart op Markt 9. Na een beetje aftasten qua merken en stylen hebben we inmiddels een leuke collectie neer kunnen zetten. Nu hebben we bijvoorbeeld een leuke kleurige zomer collectie met o.a. wikkelrokken en broekrokken in felle prints, heerlijke vesten, truitjes en shirtjes in allerlei zomerse tintjes. En natuurlijk niet te missen onze collectie slippers van Lazamani!

Moos and More is net even iets meer dan alleen een dameskleding zaak.
We proberen, buiten ons reguliere assortiment, met leuke partijtjes kleding en woonaccessoires net even iets aparts aan te bieden.Tevens zijn wij op veler verzoek een vintage hoek begonnen. Dus volop keus op Markt 9.

Tijdens de zomermaanden zijn wij op zonnige dagen ook te vinden op het mooie terras van Beach Club Royal in Hoek van Holland, waar we vanuit een Ibiza achtige setting, zomerse kleding, slippers en accessoires verkopen.

Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment? Volg ons dan op Instagram en Facebook dan blijf je constant op de hoogte van ons aanbod en leuke aanbiedingen. Of kom gezellig langs op de Markt.

Liefs en tot snel,
Moos and More

Meer informatie Moos and More

Website Route Facebook Instagram

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 17:00
Woensdag 12:00 17:00
Donderdag 12:00 17:00
Vrijdag 12:00 17:00
Zaterdag 12:00 17:00
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.