Beveiliging

NDSecurity BV.

Mackayplein 7
3144 CK Maassluis
admin@ndsecurity.nl
(010) 591-0290

Veiligheid voor alles! Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf houden we ons bezig met veiligheid in haar totaliteit. U kunt bij ons terecht voor beveiliging, bewaking, alarmopvolging en surveillance.

NDSecurity

NDSecurity richt zich op beveiligingsopdrachten, van bedrijven, overheid, verenigingen en particulieren. Hierbij behoord het contact met het publiek tot de dagelijkse werkzaamheden. Daarbij maken wij gebruik van de modernste hulp en communicatie middelen.

Diverse specialisten

Onder ons breed opgeleide personeelsbestand bevinden zich diverse specialisten op het gebied van beveiligen in al haar verschillende verschijningsvormen. In samenwerking met ons leerbedrijf LTW Dept. zorgen wij ervoor dat onze medewerkers worden geschoold en of bijgeschoold voor de werkzaamheden op de objecten van onze opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn voorzien van representatieve bedrijfskleding afgestemd op de te verrichten werkzaamheden.

Doelgericht

De medewerkers van NDSecurity zijn er op gericht incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan kunt u rekenen op het vakmanschap van onze mensen om de schade tot een minimum te beperken. Bij calamiteiten beschikken wij over directe alarmlijnen met politie, brandweer, ambulance- en andere hulpdiensten.

Meer informatie NDSecurity BV.

Website Route Facebook

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag 09:00 17:00
Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag 09:00 17:00
Vrijdag 09:00 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.