Nieuwbouwprojecten

Puur! Maassluis

Over Puur! Maassluis

Puur! wordt een uniek nieuwbouwproject in het historische centrum van Maassluis. Puur! past als een maatpak op deze binnenstedelijke locatie. De ontwikkeling bestaat uit appartementen, ruime woon- werkwoningen, eengezinswoningen met tuin en commerciële ruimten. De kracht van Puur! is de versterking van het historische karakter door het toevoegen van karaktervolle gevels, winkelruimten en het afmaken van het winkelrondje. Kortom een uniek en karaktervol nieuwbouwproject.

Puur! wordt gerealiseerd aan Zuidvliet, Arthur van Schendelstraat en de P.C. Hooftlaan. De huidige bebouwing dient nog gesloopt te worden. Voordat dit gesloopt kan worden dient de vervangende huisvestingslocatie van De Vliet (aan de PC Hooftlaan) gereed te zijn. Zodra de bouw is afgerond kunnen de huidige bewoners verhuizen.

Voorbereiding bestemmingsplan

Als alle werkzaamheden voorspoedig blijven verlopen, is dat verwachting dat wij eind 2021 starten met de bouw.
Houd u voor nieuws onze website (www.puur-maassluis.nl) in de gaten. Daar kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief en wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Over ABB Bouwgroep

ABB is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. Daarin zijn we ondernemend. We ontwikkelen en bouwen bijzondere projecten. In opdracht én op eigen risico.

Onze harten gaan sneller kloppen van wonen. Van omgevingen waar mensen zo prettig mogelijk kunnen leven. Wij krijgen energie van plannen waarin over alles is nagedacht. Van mooie nieuwbouwprojecten en gedurfde transformaties die waarde toevoegen voor stad en bewoner. Daar zetten we onze kennis en kunde graag voor in. Al meer dan 50 jaar. We zijn een familiebedrijf dat er alles aan doet om tot een geweldig resultaat te komen. Een kwalitatief hoogstaand eindresultaat dat aan alle wensen en eisen voldoet.

Meer informatie Puur! Maassluis

Website Facebook Instagram

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.