Electronica

van Klinken Elektrotechniek

Keucheniusstraat 21
3144 EM Maassluis
info@vket.nl
(010) 785-5901

Over van Klinken Elektrotechniek

De elektrotechnische installatie vormt het kloppend hart van elk gebouw.Terecht stelt u er de hoogste eisen aan, uw installatie moet bedrijfszeker veilig en efficiënt zijn.Uw installateur moet een ervaren partner zijn op wie u altijd kunt bouwen. Zo’n adviseur en installateur is van Klinken Elektrotechniek. van Klinken Elektrotechniek biedt u alles wat u van een modern installatiebedrijf verwacht.

Service

Actuele technologische kennis, een eigen constructieve inbreng tijdens de voorbereiding van het project, en ook niet geheel onbelangrijk een collegiale samenwerking tijdens de uitvoering. En daarna: perfect onderhoud en een geweldige service!

Onze diensten

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen complete elektrische installaties, bijvoorbeeld bij een nieuwbouw, verbouw of renovatie.Dit wil niet zeggen dat u niet voor andere zaken bij ons terecht kunt.Wij verhelpen ook storingen aan uw elektrische installatie, installeren inbraakbeveiliging, data-netwerkinstallaties in woningen en bedrijfspanden en monteren complete zonnepaneel installaties.

Extra diensten

Voor het vervangen / veranderen van verlichting kunt u ons ook inschakelen, evenals voor: reparaties, extra groepen in de meterkast, extra lichtschakelaars / wandcontactdozen (binnen en buiten) en dergelijke. Zoals u kunt lezen doen wij veel uiteenlopende werkzaamheden. In vaktaal zeggen we ook wel eens dat we werkzaamheden uitvoeren in utiliteit, nieuwbouw en renovatie. Ook voor het plaatsen, installeren en leveren van ev boxen & laadpalen  bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie van Klinken Elektrotechniek

Website Route Facebook

Openingstijden

Dagen Tijden
Maandag 08:00 17:00
Dinsdag 08:00 17:00
Woensdag 08:00 17:00
Donderdag 08:00 17:00
Vrijdag 08:00 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.