Winkelen

Van Kortenhof Maassluis

Heldringstraat 101
3144 CE Maassluis
webshop@vankortenhof.nl
010-5911440

Al bijna 60 jaar is Van Kortenhof een echt familiebedrijf, dat vakmanschap combineert met modern fietsplezier. In de ruim gesorteerde winkels treft u naast een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires, een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde ‘ouderwetse’ service staat bij Van Kortenhof hoog in het vaandel.

De Van Kortenhof Groep heeft 3 vestigingen: in Maassluis, Vlaardingen Holy en Vlaardingen Oost (servicepunt). Daarnaast winkelt u 24 uur per dag online in onze webshop op www.vankortenhof.nl. Onze vestiging in Maasluis met maar liefst 1500 m2 is ook elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur!

Alle vestigingen van Van Kortenhof beschikken over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud van uw fiets. Als extra service heeft Van Kortenhof de ‘reparatiesnelservice’. Dit houdt in dat de monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repareren.

Servicewagens

Wilt u uw nieuwe fiets laten thuisbezorgen? Heeft u geen gelegenheid om uw fiets voor service of reparatie te komen brengen of op te halen? Maak dan gebruik van de bezorg- en ophaalservice van Van Kortenhof.

Verhuur

Familie of vrienden op bezoek? Of wilt u onze prachtige omgeving op de fiets ontdekken? Huur dan een tourfiets, ebike of MTB bij Van Kortenhof. Ook voor complete fietsarrangementen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op http://vankortenhof.nl/verhuur-c-424.html en ontdek alle mogelijkheden of reserveer gelijk uw huurfiets!

Fiets van de zaak

Ook voor bedrijfsfietsen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Naast fietsen voor woon- werkverkeer is de fiets ook uitermate geschikt als reclamemiddel. We denken graag met u mee voor een op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan! Ook helpt Van Kortenhof u graag met uw hele leaseproject voor u, uw medewerkers en op bedrijfsterreinen.

Kortom, of u nu een nieuwe fiets, een binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor reparatie, bij Van Kortenhof slaagt u altijd en het hele team staat graag voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.vankortenhof.nl of kom eens langs in onze vestiging aan de Heldringstraat 101 in Maassluis ! U kunt Van Kortenhof ook volgen via Facebook en Instagram.

Van Kortenhof Maassluis
Heldringstraat 101
3144 CE Maassluis
Tel: 010-5911440
www.vankortenhof.nl

Meer informatie Van Kortenhof Maassluis

Website Route Facebook Instagram

Openingstijden

DagenTijden
MaandagGesloten
Dinsdag08:4517:30
Woensdag08:4517:30
Donderdag08:4517:30
Vrijdag08:4517:30
Zaterdag08:4517:00
Zondag13:0017:00

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.