De Maassluise horeca

De Maassluise horeca

Steun de Maassluise Horeca, eet & bestel lokaal!  

Alle horecagelegenheden & cafés zijn weer geopend vanaf 1 juni. In veel gevallen is het wel nog steeds mogelijk om te bestellen. Liever een echt bezoekje brengen? Reserveer van tevoren je plekje. De Maassluise horeca ontvangt je graag!

Eten bestellen en/of afhalen doe je bij:

Driving Dinner Maassluis
Naast bovenstaande restaurants zijn er een aantal restaurants die ook bij je thuis bezorgen! Dus, blijf je liever thuis maar wil je wel genieten van een volwaardig 3-gangen diner? Dit is je kans!

Hoe gaat het in zijn werk?
Je kan je bestelling telefonisch 📞 en per mail doorgeven. Dit doe je bij het restaurant waar je de gerechten van wil bestellen. Je kan dus ‘s middags al je bestelling doorgeven voor de avond!

Betaling gaat via een betaalverzoek (Tikkie). Sommige restaurants bieden ook pinbetaling aan. Bestellen bij verschillende restaurants is mogelijk maar we kunnen niet garanderen dat het tegelijk aankomt, we doen ons best! We bezorgen alleen binnen Maassluis en Maasland, zonder bezorgkosten! Uiteraard behoort afhalen ook tot de mogelijkheden, in de restaurants kan je gewoon pinnen (voorkeur) of contant betalen.

————————————————-

Partners met bestelmogelijkheid

Dit is een initiatief van Toscani/Keytoe in samenwerking met de Maassluise horeca en Ervaar Maassluis. In deze moeilijke tijd proberen we te helpen en hebben we dit systeem ontwikkeld en gratis aangeboden. Toscani wordt hier niet voor betaald.  Voor de horeca-eigenaar: voor meer informatie kijk op: https://kliktikprik.nl/

Klik op 1 van de logo’s en bestel online:

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.