werken

Ondernemen in Maassluis

ideale vestigingsplaats voor bedrijven

Waarom ondernemen in Maassluis?

Maassluis ligt tussen het Westland, Den Haag en Rotterdam in, aan de Nieuwe Waterweg. De centrale ligging ten opzichte van de Greenport Westland en de Rotterdamse haven maken Maassluis tot een ideale vestigingsplaats voor bedrijven.

Met zijn historische binnenstad en de haven met zijn oude sleepboten, de aantrekkelijke woongebieden en het groene achterland (Midden-Delfland) is Maassluis een goede woon- en werkstad.

Maassluis heeft 33.000 inwoners en kent vele bedrijven die al decennia in de stad zijn gevestigd. Zij onderstrepen hiermee het gunstige ondernemersklimaat in de stad. Ook heeft Maassluis een actieve ondernemersvereniging (MOVe) waar ongeveer 6x per jaar bestuurlijk overleg mee plaatsvindt.

De gemeente probeert met de ondernemer mee te denken als het gaat om vestiging, uitbreiding etc. De wethouder economie bezoekt regelmatig bedrijven.

Als u op zoek bent naar een bedrijfslocatie, dan kunt u terecht bij lokale makelaren, de lege pandenbank van de binnenstad of de gemeente. Voor flexibele werkplekken of een vergaderlocatie kunt u terecht bij het Ondernemershuis Maassluis.

Ervaar ondernemen in Maassluis!

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.