Welkom in Maassluis

Update: wegens voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus kunnen nieuwe inwoners de Welkomstboxen vanaf 28 april weer ophalen bij Ervaar Maassluis Info. Tot die tijd is ons informatiecentrum gesloten.

Maak op een unieke manier kennis met Maassluis!

De ondernemers, instellingen en vereniging uit Maassluis heten u van harte welkom. Wij zijn blij dat u in Maassluis bent komen wonen. Wij laten u graag kennis maken met het unieke en bijzondere Maassluis. Én dat doen we in Maassluis op een wel heel bijzondere wijze!

Kortingsacties

Op deze pagina vindt u een overzicht met acties en aanbiedingen van winkels, horeca, ondernemers, instellingen en verenigingen in de stad. Deze acties en aanbiedingen zijn specifiek en met zorg voor u samengesteld. Wij hopen u op deze manier zo snel mogelijk kennis te kunnen laten maken met alle leuke faciliteiten, voorzieningen, winkels, horeca en ondernemers in Maassluis.

U dient zich eerst eenmalig te registeren. Vervolgens kunt u inloggen op deze speciale pagina met uw emailadres en uw unieke code.

Tot snel ziens!
Alle ondernemers, instellingen en verenigingen uit Maassluis

Vanaf 1 december

De aangeboden acties in de Welkomstbox door ondernemers, instellingen en organisaties op deze pagina zijn actief met ingang van 1 december 2019.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Stuur dan een email naar welkom@ervaarmaassluis.nl

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.