Welkom in Maassluis

Update: wegens voorzorgsmaatregelen i.v.m. het coronavirus kunnen nieuwe inwoners de Welkomstboxen vanaf 6 april weer ophalen bij Ervaar Maassluis Info. Tot die tijd is ons informatiecentrum gesloten.

Maak op een unieke manier kennis met Maassluis!

De ondernemers, instellingen en vereniging uit Maassluis heten u van harte welkom. Wij zijn blij dat u in Maassluis bent komen wonen. Wij laten u graag kennis maken met het unieke en bijzondere Maassluis. Én dat doen we in Maassluis op een wel heel bijzondere wijze!

Kortingsacties

Op deze pagina vindt u een overzicht met acties en aanbiedingen van winkels, horeca, ondernemers, instellingen en verenigingen in de stad. Deze acties en aanbiedingen zijn specifiek en met zorg voor u samengesteld. Wij hopen u op deze manier zo snel mogelijk kennis te kunnen laten maken met alle leuke faciliteiten, voorzieningen, winkels, horeca en ondernemers in Maassluis.

U dient zich eerst eenmalig te registeren. Vervolgens kunt u inloggen op deze speciale pagina met uw emailadres en uw unieke code.

Tot snel ziens!
Alle ondernemers, instellingen en verenigingen uit Maassluis

Vanaf 1 december

De aangeboden acties in de Welkomstbox door ondernemers, instellingen en organisaties op deze pagina zijn actief met ingang van 1 december 2019.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie? Stuur dan een email naar welkom@ervaarmaassluis.nl

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.