informatie

Winkelcentrum Koningshoek

Winkelcentrum Koningshoek is het overdekte winkelcentrum van de regio. In het recent gerenoveerde winkelcentrum winkelt u in stijl in een modern centrum.

Met meer dan 60 winkels biedt Koningshoek een sterke en gevarieerde mix van internationale ketens en lokale ondernemers, aangevuld met een compleet aanbod aan versspecialiteiten en horeca.

Koningshoek ligt op drie autominuten van het centrum van Maassluis, naast het Gemeentehuis en Theater Koningshof. Parkeren is gratis op de ruime parkeerplaatsen rondom het centrum. Ook met het openbaar vervoer kunt u Koningshoek gemakkelijk bereiken. De bus stopt voor de deur.

Door het jaar heen zijn er diverse evenementen in Koningshoek. Van gave winacties of workshops tot shows op Glamour day, een shopping night op Black Friday en verschillende activiteiten rond Sinterklaas en Kerst. Daarnaast zijn er door het jaar heen nog tal van kleinere evenementen en acties die bijdragen aan een bijzondere winkelervaring!

Wat maakt Winkelcentrum Koningshoek zo prettig?

  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Een Versstraat met versspecialiteiten en delicatessen
  • Heerlijke dag- en avond horeca
  • Gratis services, zoals laadpalen voor elektrische auto’s, een speelplein, gratis openbare toiletten, verschoningsruimte voor kinderen, WiFi en zit- en leesplekken
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Elke dinsdag de markt op het parkeerterrein aan de zijde van Hoogvliet

Bezoek ons:
Winkelcentrum Koningshoek

3144 BA, Maassluis
www.koningshoek.nl

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.