wonen

Woonpartners

Ervaar Maassluis heeft diverse woonpartners.

Wilgenrijk
Wilgenrijk kent een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise School. Het geeft principes en inspiratie voor architectuur en landschap.Wilgenrijk heeft een unieke visie op alle elementen in de openbare ruimte. Al deze elementen zijn van hoge kwaliteit en passen bij de betreffende zone in het gebied. Ook veiligheid is erg belangrijk in Wilgenrijk. Sociale contacten tussen mensen, comfortabele buitenruimtes en voorzieningen dragen hier aan bij. Wilgenrijk krijgt tevens een centraal plek aan het water voor een aantal kleinschalige voorzieningen zoals overnachting- , eet- en vergadermogelijkheden. Deze plek voegt extra comfort en luxe toe in het gebied.

De Kade
In 2019 gaat De Kade starten met het bouwen van woningen, op deze unieke plek in de regio Rotterdam waar wonen aan het groen, het water én de metroverbinding naar centrum Rotterdam en het strand van Hoek van Holland samenkomen.

De Kade is een wijk die ontworpen is vanuit de unieke ligging aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis. Liesbeth van de Pol, voormalig rijksbouwmeester, heeft een wijk bedacht waar groen, water, dynamiek en rust, een goede bereikbaarheid voor auto en openbaar vervoer worden gecombineerd.

BPD
Onze onderneming houdt zich bezig met één van onze belangrijkste levensbehoeften: wonen. Met woningen, woonwijken en alle woonwensen die er leven in de landen waarin we als gebiedsontwikkelaar actief zijn: Nederland en Duitsland.

Vandaag wonen meer dan 1 miljoen mensen in wijken waarin wij de hand hebben gehad. Die hand – onze handdruk – rust op 5 pijlers:
– Wij stellen bewoners centraal
– Wij zorgen voor betaalbare woningen
– Wij ontwikkelen duurzaam en verantwoord
– Wij zoeken naar toekomstgerichte oplossingen
– Wij staan voor een integrale aanpak

ABB Bouwgroep
ABB is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. Daarin zijn we ondernemend. We ontwikkelen en bouwen bijzondere projecten. In opdracht én op eigen risico.

Onze harten gaan sneller kloppen van wonen. Van omgevingen waar mensen zo prettig mogelijk kunnen leven. Wij krijgen energie van plannen waarin over alles is nagedacht. Van mooie nieuwbouwprojecten en gedurfde transformaties die waarde toevoegen voor stad en bewoner. Daar zetten we onze kennis en kunde graag voor in. Al meer dan 50 jaar. We zijn een familiebedrijf dat er alles aan doet om tot een geweldig resultaat te komen. Een kwalitatief hoogstaand eindresultaat dat aan alle wensen en eisen voldoet.

Maasdelta
Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Maassluis, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Ons kantoor staat in Spijkenisse. Met 170 medewerkers zorgen we voor een goede dienstverlening aan onze klanten die ongeveer 16.000 woningen en bedrijfspanden van ons huren. We bieden ook regelmatig woningen te koop aan.

Wij zetten ons in voor een ruim aanbod aan duurzame en betaalbare woningen. Maasdelta richt zich vooral op het verbeteren en beheren van bestaande woningen. Ook vernieuwen we wijken door sloop en nieuwbouw van woningen. Daarnaast hebben we aandacht voor een leefbare en veilige woonomgeving. Dat doen we samen met onze huurders, gemeenten en maatschappelijke organisaties.

Waal
Waal is meer dan alleen producent van gebouwen. Een platform organisatie als spil in het complexe proces van de ontwikkeling, engineering en realisatie van woningen. Wij zijn altijd onderweg en in beweging. We willen meer waarde toevoegen en verbeteren dus continu. Door duurzaam samen te werken, verspilling tegen te gaan en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met meer klanttevredenheid als resultaat.

Voor projectontwikkelaars, beleggers en corporaties leggen wij de optimale verbinding met toekomstige bewoners. We werken graag samen en gebruiken innovatieve technieken, van concept tot en met realisatie. Binnen budget en zonder opleverpunten. Servicepunten lossen we snel op. Wij leveren de bewoners geheel naar wens, snel en efficiënt, een duurzaam nieuw thuis. Onze missie is dan ook: Integraal verbinden. Slimmer bouwen. Beter wonen.

Gemeente Maassluis
De gemeente Maassluis maakt werk van een aangenaam woon-, werk- en leefklimaat. In Maassluis wordt momenteel volop gebouwd. De volgende ontwikkelingen zijn gaande: woningbouw, vernieuwde winkelcentra, meer aandacht voor bedrijventerreinen en nieuwe ontwikkelingen zoals herontwikkeling/nieuwbouw in de Burgemeesterswijk, Het Balkon, Wilgenrijk (Dijkpolder) en Sluispolder-West (o.a. nieuwbouw ‘t Spectrum / IKC De Kindertuin en de Vlietlocatie).

Partners

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden en meld me aan voor de nieuwsbrief.